C's centrarà la seva campanya en "el carrer" buscant la proximitat

El PP alerta que el "risc" per a les properes eleccions és que es vulgui fer president a qui perdi el 26 de juny

08.05.2016 | 07:23
C's centrarà la seva campanya en "el carrer" buscant la proximitat

Ciutadans centrarà la seva campanya en "el carrer" en una estratègia de "proximitat" amb la ciutadania, intensificarà les reunions amb agents socioeconòmics i reivindicarà el diàleg i l'acord, inclòs el pacte amb el PSOE, encara que no introduirà en el seu programa cap de les mesures acordades amb els socialistes.
El secretari de Comunicació de Ciutadans i director d'estratègia comunicativa de la campanya electoral, Fernando de Páramo, va explicar les línies generals de l'estratègia de campanya del partit per al 26-J, que celebrarà dos grans actes centrals amb Albert Rivera al capdavant, un a Madrid i un altre a Barcelona.
A diferència de la campanya per als comicis del 20 de desembre, en aquesta ocasió Ciutadans farà una campanya "més de carrer", en la qual pràcticament tots els actes se celebraran a l'exterior, el que s'emmarca en una estratègia de "proximitat" amb la ciutadania. A més, la formació que lidera Albert Rivera incrementarà els actes sectorials per explicar "millor" el seu programa, així com les reunions amb agents socioeconòmics i col·lectius de tota mena.
El vicesecretari d'Organització del PP, Fernando Martínez Maíllo, va defensar el seu partit com l'"alternativa seriosa i coherent" per al proper 26 de juny, on "el risc", va dir, és un "pacte com el de Granada" entre les esquerres per fer president a qui perdi les eleccions.
Fernández Maíllo va insistir que el projecte del PP és "coherent" i és el d'"un partit unit, amb lideratge fort i contrastat i amb gestió acreditada", cosa que, segons la seva opinió, no poden dir la resta de forces que es presenten a les eleccions, que no han gestionat un euro públic. Va afegir que en aquests quatre mesos des de la celebració de les eleccions del desembre "alguns han plantejat com a objectiu un pacte a la valenciana", quan en realitat, va explicar, el seu objectiu era "un pacte com el de Granada".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema