Una dona de 72 anys va morir ahir a Saragossa després d'haver estat agredida presumptament pel seu marit a Saragossa, mentre que un fill de la parella està ingressat en estat greu. La dona va morir a l'Hospital Clínic de Saragossa, al qual havia estat traslladada amb diversos traumatismes al cap, provocats pel que sembla pels cops amb una maça de metall que s'utilitza en obres, van apuntar fonts de la investigació.

El succés es va produir ahir al migdia en un habitatge situat al número 4 del carrer Mamblas del barri saragossà de Santa Isabel i també van resultar ferits els dos fills de la parella, un d'ells de 39 anys i amb una deficiència mental, que està ingressat en estat greu al Clínic.

L'altre fill, de 45 anys, viu al barri de Villamayor i pel que sembla el seu pare li va trucar per telèfon perquè acudís a l'habitatge i quan va arribar, li va llançar una galleda de lleixiu i va haver de ser traslladat a un centre hospitalari per ser atès de lesions lleus.

El presumpte agressor està detingut a l'Hospital Royo Villanova per a una avaluació psiquiàtrica, ja que no existeixen denúncies prèvies ni antecedents d'altres agressions.