Un columnista del diari nord-americà The Washington Post es va menjar, de forma literal, l'article en el qual va predir de forma errònia que Donald Trump no guanyaria la nominació del Partit Republicà, i va compartir l'experiència en un vídeo que va penjar al lloc web del diari. L'opinador de tendència progressista Dana Milbank va publicar el passat mes d'octubre una columna titulada Trump perdrà o jo em menjaré aquesta columna, de manera que, després que el magnat immobiliari aconseguís de facto la nominació republicana la setmana passada, diversos ciutadans li van exigir a les xarxes socials que complís la seva promesa.

En un vídeo de més de 3 minuts penjat al lloc web del Washington Post, Milbank es menja fins a vuit plats diferents cuinats amb el paper de diari en què va sortir imprès el seu article, això sí, tallats en petits trossos i alguns d'ells passats per aigua, batuts o fins i tot fregits.

Entre els plats elaborats, entre d'altres ingredients, amb paper de diari i acompanyats per vi de la marca Trump, propietat del magnat, es troben ceviche de barri xinès, chilaquiles en salsa verda, «tacos» de xai, filet de peix, bistec fumat i cafè cubà.

Per part seva, el virtual candidat republicà a la presidència dels EUA no va voler revelar el que paga d'impostos en una entrevista, tot i que des dels anys setanta tot aspirant a la Prefectura de l'Estat al país ha publicat la seva declaració de la renda. «No n'ha de fer res», va etzibar Trump al periodista George Stephanopoulos, de la cadena ABC, en una entrevista. «Ja ho veuràs quan ho publiqui, però faig el que puc per pagar el menys possible d'impostos», va assegurar el polèmic magnat.