El president del Govern, Mariano Rajoy, va advertir davant les eleccions del 26 de juny de l'"error descomunal" que seria apostar pels que pretenen "liquidar" tot allò aconseguit en els últims anys i retrocedir a un 2011 al que "ningú vol tornar".

Rajoy va llançar aquest missatge en una declaració després de la visita que va realitzar a Màlaga a una empresa distribuïdora d'alimentació en el marc de la seva precampanya per als comicis del 26-J acompanyat, entre altres, per la ministra de Treball, Fátima Báñez, i del líder del PP a Andalusia, Juan Manuel Moreno.

"Seria un error descomunal i enormement negatiu per a Espanya i per als espanyols fer taula rasa de totes les reformes que s'han fet", va destacar el cap de l'Executiu abans de garantir que si aconsegueix el suport a les urnes per seguir sent president, l'ocupació serà el seu màxim objectiu.

La superació de l'etapa de la crisi va centrar la intervenció de Rajoy, qui va elogiar la societat espanyola per haver estat capaç de donar-li la volta a la situació alhora que va fer una crida a mantenir el mateix camí perquè creu que la tasca no està acabada. I per avançar en ella va defensar actuar amb "seny, sentit comú i raciocini".

Després de recordar que en els dos últims anys s'han creat un milió de llocs de treball, va reiterar el seu objectiu d'aconseguir que en els propers quatre anys hi hagi 20 milions de persones treballant a Espanya, fet que suposa la creació de mig milió de llocs de treball anuals. "Es pot fer si actuem amb seny i ens dediquem al prioritari i al que és veritablement important", va reiterar.

Suport als emprenedors

Per col·laborar en aquest objectiu es va compromtre a mantenir el suport que creu que ha demostrat el seu Govern amb els emprenedors i va explicar que ara s'està en millors condicions per avançar per aquest camí.