El conseller de Medi Ambient de la Comunitat de Madrid, Jaime González Taboada, va informar ahir que la situació de l'incendi del cementiri de pneumàtics de Seseña, a Toledo, és "estable", i va tranquil·litzar la població en ressaltar que els índexs de qualitat de l'aire "segueixen sent negatius". El conseller, que va comentar que la nit de dissabte a diumenge havia estat "molt tranquil·la", també va dir que "se ?segueix fent un refredament de tota la parcel·la".

D'altra banda, González Taboada va recordar que el Govern regional va rebaixar dissabte fins a "zero" el nivell d'alerta per l'incendi de la planta de pneumàtics, que ha afectat tres quartes parts dels cinc milions de pneumàtics que s'hi acumulen.

"Herència socialista"

L'expresidenta de Castella-La Manxa María Dolores de Cospedal va dir ahir, amb to irònic, que "un dels regals" que va heretar dels seus predecessors socialistes José María Barreda i José Bono va ser el cementiri, abans d'afegir que "alguns estarien millor callats". Responent a Barreda, qui la va acusar de "no fer res" amb la situació, Cospedal es va mostrar concisa: "Jo no volia parlar d'aquest tema ni posar-me a culpabilitzar. Em sembla terrible que antics presidents de la Junta es posin a criticar ara un tema del qual ells són, pràcticament, els responsables".