Un jove de Madrid 34 anys ha mort aquest matí després de precipitar des del cinquè pis de l'hotel Begoña al carrer 17 d'agost quan gaudia del seu comiat de solter a Gijón. L'acompanyaven diversos amics, entre ells un germà.

Passades les vuit del matí, el jove, que s'anava a casar en breu, es va precipitar contra el terra i va morir a l'acte. "Va ser com el soroll al xocar dos cotxes", va assenyalar una testimoni que treballava al forn pròxima a l'hotel quan es va produir la fatal caiguda. Al costat del cos del jove es va trobar el seu telèfon mòbil.

Pel que sembla, segons alguns testimonis, es trobava sol a l'habitació. La Policia va pujar a l'interior de l'hotel i va anar a trucar a les habitacions dels amics per informar del succés, segons un altre grup de joves d'habitacions pròximes que també van triar Gijón com a destinació del seu comiat de solter.

El jove havia arribat ahir a Gijón amb tren al costat dels seus amics i al seu germà per celebrar el seu comiat. Tots dos germans anaven disfressats de la Bella i la Bèstia.