Fernando Peña, presumpte cervell»del despatx d'advocats Nummaria, va declarar davant del jutge que els actors Imanol Arias i Ana Duato complien amb Hisenda i va negar qualsevol irregularitat en les gestions d'aquest bufet, investigat per un frau fiscal de 15 milions d'euros. Peña, inspector d'Hisenda, va declarar davant del magistrat de l'Audiència Nacional Ismael Moreno que no entenia per què la parella en la ficció de la sèrie Cuéntame estan imputats en aquesta investigació, ja que tots dos estan al dia amb l'Agència Tributària.

Peña, que només va volser contestar a les preguntes del seu advocat, José Ramón García, va afirmar a més que totes les operacions que feia el despatx Nummaria eren legals i no perseguien cometre cap delicte fiscal.

L'investigat va explicar que no contestaria a les preguntes del jutge o la fiscal perquè li faltava documentació per a això, tot i que es va comprometre a col·laborar aportant informació a la investigació.

Peña va obrir la ronda d'interrogatoris als responsables del bufet, que continuarà en diversos dies d'aquest mes. Es tracta de l'únic dels quatre responsables del despatx que, per trobar-se fora d'Espanya, no va poder ser detingut en l'operació que va desplegar el jutge Moreno el passat 27 d'abril per registrar la seu de l'anomenat Grup Nummaria.

Duato, «traïda»

Quan l'actriu Ana Duato va anar a recollir a l'Audiència Nacional l'acte d'admissió de la querella de la Fiscalia Anticorrupció per aquests fets va dir sentir-se «molt traïda» i «enganyada» per Fernando Peña, que acaba de renunciar al seu lloc de secretari de l'Acadèmia de Televisió.