La Fiscalia s'oposa a citar el jutge del cas Nóos, José Castro, en la causa oberta a Manos Limpias-Ausbanc, en entendre que les «simples sospites més o menys fundades» sobre el contingut de la presumpta reunió «clandestina» que li va oferir l'advocat de la infanta Cristina no poden ser tingudes en compte com a prova.

En un escrit dirigit al jutge Santiago Pedraz, instructor de la causa oberta a Manos Limpias i Ausbanc per una presumpta extorsió per retirar l'acusació a la Infanta, el fiscal Daniel Campos destaca que Castro mai va acceptar aquesta reunió amb l'advocat de la germana del?Rei, Miquel Roca. Per això, resulta «impossible conèixer no ja el contingut de la reunió proposada, sinó fins i tot si la reunió seria a Barcelona o Mallorca, o la suposada "intimitat"» que hi hagués hagut.

El fiscal respon així a la carta que va enviar Castro, via notarial, al jutge Pedraz en la qual l'instructor del cas Nóos li informava que el 2013, poc abans d'imputar la infanta Cristina per segona vegada, un advocat del despatx de Roca, Jaume Riutort, li va proposar una reunió «clandestina» en una finca de Palma de Mallorca o Barcelona.

Considera el fiscal que «la suposició, més de dos anys després» que en aquesta suposada reunió s'hagués pogut fer «algun oferiment» relacionat amb els fets objecte de la causa, «és una hipòtesi fàcilment descartable, tenint en compte el contingut de la investigació» a Manos Limpias-Ausbanc.

Castro indicava en la seva missiva que va decidir comunicar aquests fets quan va conèixer les informacions sobre la presumpta extorsió de Manos Limpias als advocats de la Infanta per retirar l'acusació contra ella a canvi de 3 milions d'euros. En aquest moment es va preguntar si també se li havia fet al sindicat «un oferiment similar» al que se li podria haver fet a ell en la reunió que li va ser proposada i que, al contrari que en el seu cas, «aquell oferiment si arribés a ser acceptat».

En contra d'aquesta tesi, el fiscal considera il·lògic «que aquells que pretenien proposar una suposada conducta delictiva comuniquin a l'instructor o li facin partícep d'uns comportaments que determinarien, si s'escau, la seva persecució penal i per descomptat l'expulsió del procediment».

Paral·lelament, el jutge Castro va evitar polemitzar amb l'advocat de la infanta Cristina Miquel Roca després que aquest desmentís haver-li demanat una reunió secreta. «No em sorprèn», va afirmar l'instructor del cas Nóos.