Segresten 2 periodistes que informaven de la desaparició de l'espanyola a Colòmbia

25.05.2016 | 07:24

El canal de televisió colombià RCN va denunciar el «possible segrest» de dos dels seus corresponsals en la convulsa regió nord-oriental del Catatumbo, on informaven sobre la desaparició de la periodista espanyola Salud Hernández, de qui no es té notícies des de dissabte passat. RCN es va pronunciar sobre la situació del periodista Diego De Pablos i el càmera Carlos Melo, que es van traslladar des de Cúcuta, la capital del departament de Nord de Santander, fronterer amb Veneçuela, fins al municipi El Tarra, i amb els que no van poder establir comunicació.
Pel que fa a la periodista espanyola, la Fiscalia de Colòmbia va assenyalar que el cas de Salud Hernández «es tracta d'una desaparició» i no d'un segrest. «Estem fent tasques d'intel·ligència amb l'Exèrcit i la Policia per avançar en la investigació », va assegurar el fiscal general encarregat, Jorge Perdomo.
Perdomo va indicar que la Fiscalia investiga a més la desaparició de De Pablos i Melo. «Hem enviat un equip perquè doni suport al grup antisegrest i Antiextorsió Gaula i tenim dos fiscals per avançar en les investigacions», va dir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema