El líder de Ciutadans, Albert Rivera, va assegurar que qui vulgui imposar a Espanya un model econòmic i polític com el veneçolà el tindrà «davant», en referir-se al líder del Podem, Pablo Iglesias. En ser consultat sobre la seva opinió sobre unes declaracions d'Iglesias, que va dir que Rivera està fent campanya política a Veneçuela i des d'allà busca vots, va dir: «Ells (Podem) van venir a buscar diners i nosaltres hem vingut a ajudar».

Rivera va fer així referència a les recents declaracions fetes a l'Assemblea Nacional de Veneçuela (AN, Parlament), de majoria opositora al Govern, sobre un suposat finançament a Podem per part de l'Executiu veneçolà. «És evident que a alguns ens importa el que passa més enllà de les nostres fronteres i a altres no tant, és veritat que alguns venien aquí a buscar diners i informació i altres venim a donar suport als que han patit aquest Govern», va dir el líder de Ciutadans.

Rivera va explicar que es va reunir amb el líder opositor veneçolà Henrique Capriles, de qui va percebre molta «força i ganes», tot afegint que van parlar sobre el que considera «sistema corrupte» del Govern de Veneçuela.

El líder de Podem va recordar a l'Assemblea Nacional veneçolana que els tribunals espanyols són els que resolen les denúncies sobre el finançament del seu partit i ja han negat qualsevol irregularitat, i va explicar que està centrat en la campanya i no pensa ara viatjar a Veneçuela.

D'aquesta manera, Iglesias responia a l'anunci de l'Assemblea Nacional de Veneçuela, que va informar que citarà diputats de Podem perquè informin sobre suposats «diners rebuts» del Govern de Veneçuela. «Cadascú pot triar fer campanya on vulgui», va dir sobre Rivera, després d'insistir que davant la preocupant situació a Veneçuela Espanya hauria d'actuar amb seny i «intervenir» entre les parts, com ha fet l'expresident José Luis Rodríguez Zapatero.