El candidat de Ciutadans a la presidència del Govern, Albert Rivera, va presentar ahir a la seva formació com el partit del "canvi assenyat enfront dels extremismes" i va cridar a la participació massiva el 26-J, després del qual promet un govern de "canvis" i "acords".

Així ho va plantejar a en un acte a València al qual van assistir militants i simpatitzants i on va estar acompanyat del cap de llista de Ciutadans al Congrés per València, Toni Cantó, i la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas.

Durant l'acte, celebrat davant de centenars de persones, es va revelar el lema de campanya de la formació: "Temps d'acord, temps de canvi", així com el vídeo electoral, que incideix en la necessitat de "quelcom millor" enfront de "models obsolets", i els cartells, en els quals apareix un somrient Rivera amb les mànigues de la camisa pujades.

El candidat de Ciutadans desitja en aquestes segones eleccions aconseguir la força suficient per "formar o condicionar" el govern "del canvi a millor". Per això, va proposar un pacte als espanyols, als quals va cridar a votar ?massivament i no caure en el desànim: "Aixequem-nos per canviar el que han fet malament aquests tios".