«Sembla que m'hagi carregat les Torres Bessones», va ser la frase amb la qual Álvaro Pérez, El Bigotes, va manifestar el seu malestar pels 37 anys de presó als quals s'enfronta pels contractes atorgats a empreses de Gürtel amb motiu de la visita del Papa Benet XVI a València el 2006. El Bigotes es va preguntar «com és possible» que li demanin aquesta pena «per això del Papa» quan «a sis paios que s'ajunten, maten un home a puntades de peu, se'l carreguen i els cau un anyet i mig, collonudament bé li guarden el lloc de treball». «És de bojos», va dir.

El propietari de l'empresa Orange Market es referia al cas en què sis mossos d'esquadra acusats de matar Juan Andrés Benítez al Raval de Barcelona el 2013 van eludir recentment la presó en conformar-se amb una pena de dos anys de presó. Va demanar per això als periodistes que se li van acostar a l'Audiència Nacional, on va acudir a que se li notifiqués la interlocutòria d'obertura de judici oral per aquesta causa, si li podien explicar ells o «els tertulians que tot ho saben» com pot explicar «això» al seu fill de 15 anys. Pel que fa a les acusacions contra ell, va assegurar que «ni l'Exèrcit, ni la Udef, ni la UCO, ni ningú ha aconseguit demostrar que jo m'hagi emportat ni un euro mai a la vida»

Per part seva, l'expresident de les Corts valencianes i exdirector general de la Policia Juan Cotino es va defensar de les acusacions que han estat llançades contra ell per contractar empreses de la trama Gürtel per a la visita del papa a València l'any 2006, assegurant que «no he robat res en tota la meva vida ni he permès amb el meu consentiment que ningú robés». efe/Ddg madrid