Un home es va treure la vida després de matar a trets una pesona a la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (Ucla). El cap de la Policia de Los Angeles, Charlie Beck, va confirmar que «la situació està controlada, el campus ara és segur». L'agent va confirmar que les víctimes són homes, encara que no va facilitar les seves identitats ni va indicar si es coneix el motiu del tiroteig.

Beck va comentar que les autoritats van trobar una nota al costat dels cossos, però no va aclarir si es tractava d'una confessió o una nota de suïcidi. El campus de la Universitat va romandre tancat des de les deu del matí hora local, mentre les autoritats activaven un potent desplegament policial, format per desenes d'agents. Els estudiants del centre van ser desallotjats i reubicats en un dels edificis del recinte.

El Departament de Policia de Los Angeles va explicar que el succés va tenir lloc a Boelter Hall, dins el campus de Ciències, en concret a l'edifici de la Facultat d'Enginyeria.

El Buró Federal d'Investigació (FBI) va desplegar agents al campus, mentre que la Policia de Los Angeles va declarar una «alerta tàctica» a la ciutat i va enviar centenars d'agents al campus i als voltants.