Un matrimoni s'enfrontarà a una petició fiscal total de 30 anys de presó en considerar-los autors d'un delicte d'homicidi després de la mort d'un nen de tres anys, al que cuidaven al seu domicili de Marbella i que va ser objecte de "reiterats maltractaments i contínues pallisses".

El fiscal manté en el seu escrit que el menor va rebre cops, cremades, talls i altres agressions, que presumptament li causaven els acusats, a causa del caràcter inquiet del menor. L'acusació pública manté que el nen "no va poder suportar les habituals i severes agressions dels acusats" i que va morir "en situació de desnutrició al maig del 2014" a conseqüència d'una peritonitis "provocada pels múltiples cops en tot el cos i especialment a nivell abdominal".

Les últimes hores de vida del menor van ser especialment dràstiques ja que l'esmentada peritonitis li va produir vòmits i un quadre de dolor molt agut que va ser "ignorat per complet pels acusats". Per això, el fiscal demana que cadascun dels acusats sigui condemnat per un delicte consumat d'homicidi a quinze anys de presó i que indemnitzin la mare del menor amb 120.000 euros.