La Fiscalia demana 76 anys i 7 mesos de presó per al líder de la trama Gürtel, Francisco Correa; 40 anys i 9 mesos per a l'exalcalde de Boadilla del Monte (Madrid) Arturo González Panero, El Albondiguilla, i 23 anys i mig per a l'exdiputat del PP Alfonso Bosch per l'activitat d'aquesta xarxa a l'esmentat municipi.

En el seu escrit d'acusació, Anticorrupció reclama a més 64 anys i 7 mesos de presó per al número dos de la Gürtel, Pablo Crespo, altres 22 per a l'exregidor José Galeote, 39 i un mes de presó per a l'excap de l'Empresa Municipal del Sòl i l'Habitatge (EMSV) de Boadilla César Tomás Martín Morales, i 2 anys i mig per a l'exalcalde de la localitat Juan Jesús Siguero, que va succeir González Panero.

Tots ells estan processats en la peça separada sobre l'actuació de Gürtel a Boadilla en la qual s'acusa un total 27 persones, així com el PP en qualitat de responsable civil com a partícep a títol lucratiu per haver-se beneficiat de 204.198 euros de la xarxa. El PP consta també com a partícep a títol lucratiu en els procediments que afecten la trama en els municipis madrilenys de Pozuelo de Alarcón i Majadahonda.

Segons l'escrit, de 172 pàgines, la xarxa mafiosa va pagar als polítics del PP, en forma de regals o diners, a canvi d'intercedir en adjudicacions públiques de Boadilla, arribant la trama a dirigir a la pràctica tota la contractació pública a Boadilla. Els pagaments van arribar a 1.800.000 euros en el cas de González Panero, a 2.702.315 euros en el de Correa i a 1.327.235 en el de Martín Morales, mentre que Bosch va arribar a embutxacar-se 941.652 euros.