Els habitants d'Orlando van respondre a la massacre a la discoteca gai de la ciutat en què van morir almenys 50 persones amb una donació de sang que no es veia des dels atemptats de l'11 de setembre del 2001. Susan Forbes, vicepresidenta de comunicació de l'organització de recollida de sang, va explicar que en el que portaven de dia prop de 35.000 persones havien donat sang a la ciutat.

Després de l'anunci que els hospitals necessitaven sang per atendre els ferits, milers de persones van fer llargues cues per donar plasma i emplenar els bancs de sang de la ciutat. "La comunitat ha respost de manera instantània i a aquest centre de recollida de sang s'han acostat entre cinc i set mil persones, en uns números sense precedents" i similars als registrats després dels atemptats de l'11-S, va explicar. No obstant això, Forbes va assenyalar que necessiten que en els pròxims dies es mantingui aquest flux perquè els ferits poden necessitar molta sang i les reserves poden baixar en qualsevol moment.

Com a mostra de solidaritat, al centre, situat a prop de dos quilòmetres del club Pulse, es va acostar gent amb menjar per a les persones que esperaven pacientment per donar sang. Un d'ells era el porto-riqueny José Benítez, que després de vuit hores d'espera per poder donar, va assenyalar que espera que "l'ànim continuï fins que els hospitals tinguin tota la sang que es necessita". Benítez, amb 15 anys com a donant, va dir que ha estat "quelcom fort per a la comunitat tant hispana com la de totes les nacions", pel que és important "donar la mà i la vida per a tots aquells que ho necessiten".

Els responsables d'aquesta oficina calculaven que tancarien passada la mitjanit, quan el seu horari normal és fer-ho 10 hores abans, i avui obriran en el seu horari habitual. En aquest centre a la nit encara esperaven mig centenar de persones.