La defensa de la infanta Cristina va demanar al tribunal que jutja el cas Nóos que l'absolgui de les acusacions i castigui l'única part que actua contra ella, el sindicat Manos Limpias, imposant-li una sanció econòmica per trivialitzar l'acció penal. En la presentació de les conclusions de les defenses, durant la cinquanta-sisena sessió del judici del cas Nóos en què van estar presents els 17 processats, l'advocat de la Infanta Pau Molins va acusar Manos Limpias d'entestar-se en un "manteniment obsessiu" de l'acusació contra la infanta Cristina.

Apel·lant a l'article 247 de la Llei d'Enjudiciament Civil, Molins va demanar a les tres jutgesses que imposin a Manos Limpias una sanció econòmica prevista per als casos d'abús de dret i va recordar que no seria la primera perquè el Tribunal Suprem ja va condemnar el sindicat per canalitzar per la via penal "situacions absolutament alienes a la Justícia".

El lletrat vol "donar la volta a la truita" i que el tribunal condemni a més Manos Limpias a pagar les costes processals per "haver actuat amb gravíssima temeritat, abús de dret i mala fe processal".

De la seva banda, els advocats dels dos principals acusats, Iñaki Urdangarin i el seu exsoci Diego Torres, van demanar al tribunal que els absolgui, igual que els defensors dels quatre exalts càrrecs de la Comunitat Valenciana (Luis Lobón exsecretari de Turisme; José Manuel Aguilar exdirector de Cacsa; Jorge Vela exdirector de l'Institut Valencià de Finances i Elisa Maldonado, responsable jurídica de Cacsa), de l'exvicealcalde de València Alfonso Grau i de l'exconsellera delegada de Madrid 2016, Mercedes Coghen.

L'advocat d'Urdangarin creu que "no s'ha comès cap delicte", malgrat que la Fiscalia reclama per al marit de la infanta una condemna de 19 anys i mig de presó i Manos Limpias sol·licita fins a 26 anys i mig.