L'actriu Ana Duato es va desvincular davant del jutge de la gestió de les seves declaracions tributàries i de les empreses que posseeix amb el seu marit, Miguel Ángel Bernardeau, ja que aquestes funcions les té delegades en el despatx Nummaria, d'una banda, i en el seu marit, de l'altra. Duato i el seu marit, productor de la sèrie Cuéntame, van comparèixer davant del jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno per respondre d'un delicte fiscal per un suposat frau a Hisenda de 794.388 euros a través del despatx d'assessoria fiscal Nummaria.

Duato va explicar al jutge que ella no s'ocupava dels temes fiscals, una tasca que tenia delegada en el bufet, ni tampoc de la gestió de les productores del grup Ganga que té amb Bernardeu, del que s'ocupava ell. Es va defensar argumentant que treballa moltes hores diàries com a actriu i que no té temps per portar aquestes gestions.

Pel que fa a les societats per les que suposadament va evadir impostos a través de Nummaria, va dir que el sistema el va idear l'assessor del despatx Fernando Peña i que a ella li va semblar totalment legal.

A la seva sortida de l'Audiència Nacional, Duato es va dirigir als periodistes congregats. "Avui em sento tranquil·la perquè crec que s'han pogut aclarir moltes coses", va assegurar l'actriu. "Estic tranquil·la, finalment he pogut declarar davant del jutge i la veritat és que em sento molt millor", va insistir.

Sense donar cap detall sobre el contingut de la seva compareixença, que es va allargar 40 minuts, va voler aprofitar l'ocasió "per agrair enmig de tot aquest soroll a tots els que heu cregut en la presumpció d'innocència d'Ana Duato. Jo també crec en ella, així que moltes gràcies a tots", va tancar.