Sis menors marroquins han estat arrestats i seran processats per violar en grup una nena de 14 anys als afores de Rabat. Els arrestats, segons va informar el diari Asabah, són estudiants d'entre 13 i 16 anys que ja han estat ingressats en un centre penitenciari per a menors per ordre d'un jutge d'instrucció del Tribunal de Primera Instància de Rabat.

La víctima estava pasturant vaques en un camp a la localitat de Sjirat, a uns 20 quilòmetres de Rabat, quan va ser sorpresa per un grup de menors que la van violar col·lectivament sota amenaça d'armes blanques i la van deixar abandonada abans de fugir.

Més tard la nena va ser trobada per la seva família, que la va hospitalitzar de forma immediata, mentre el cosí de la víctima va presentar una denúncia davant la policia, que després de les primeres investigacions va aconseguir arrestar els suposats agressors de la menor.

La primera audiència dels sis menors se celebrarà el proper 23 de juny, va assenyalar una font oficial.

Un crim semblant es va produir a principis del mes passat quan una jove va ser segrestada i violada durant una nit sencera per 16 individus a Marràqueix, al sud del Marroc. Els agressors van ser tots detinguts per la policia.