La Guàrdia Civil ha obert una investigació per determinar les circumstàncies de la mort d'un nen de quatre anys que va perdre la vida a Jaén per l'atac d'un gos. Fonts de la Guàrdia Civil van explicar que el gos que va agredir el menor no pertany al grup de cans que es trobava a la casa de camp situada a la urbanització de Pago de Pozuela. Segons l'Institut Armat, aquest animal haurà de ser ara examinat per un veterinari i es determinarà la documentació amb què compta.

El nen va morir de matinada a l'Hospital Matern Infantil de Jaén com a conseqüència de les lesions patides al coll i al cap durant el vespre per l'atac d'un gos. El succés va tenir lloc cap a les set de la tarda, quan el menor estava amb el seu avi en una casa en què hi havia un grup de gossos.

L'Ajuntament d'Ibros va decretar tres dies de dol per la mort del nen. L'alcalde, Luis Carmona, va assenyalar que la mesura havia estat adoptada per la vinculació de la família del nen mort amb el municipi, de manera que les banderes del consistori onejaran a mig pal fins demà. A més, va mostrar el seu dolor i va transmetre el seu condol als familiars.