Tres persones van ser trobades mortes amb signes de violència després de l'incendi registrat en un despatx d'advocats al districte madrileny d'Usera. Les víctimes són una dona que va aparèixer degollada, una altra dona que presentava un fort cop al cap i un home que havia rebut un cop de destral.

Els veïns van avisar els serveis d'emergències cap a tres quarts de set de la tarda per uns fets ocorreguts en un despatx d'advocats, on en acudir els serveis d'emergències van trobar una paperera cremant i gran quantitat de fum a les dependències. En un dels despatxos hi havia un home d'uns 42 anys en aturada cardiorespiratòria, però els sanitaris del Samur-Protecció Civil li van practicar maniobres de reanimació durant mitja hora, tot i que al final només van poder confirmar-ne la mort.

En un altre dels despatxos hi havia dues dones d'entre 30 i 35 anys, una d'elles ja morta i l'altra en aturada cardiorespiratòria que tampoc va poder ser reanimada. Fonts de la investigació van assenyalar que les víctimes estaven indocumentades i que tenien trets llatinoamericans. Els investigadors no descarten cap hipòtesi, entre les quals la venjança, i apunten que el més probable és que primer els matessin i després provoquessin un incendi per esborrar les empremtes.

Commoció al barri

El triple crim va causar una gran commoció i estranyesa en un barri en el qual viu una important colònia de ciutadans llatinoamericans i xinesos. Unes 200 persones es van concentrar al carrer de l'edifici on es van produir els fets, que va ser tallat al trànsit, després de conèixer el succés ocorregut en unes oficines que, segons van comentar alguns veïns, portaven obertes tres o quatre anys.

El despatx principalment es dedicava a assumptes d'estrangeria, precisament per les especials característiques del districte. Un parell de números més enllà d'aquest immoble n'hi ha un altre que es dedica als mateixos temes.

Cap a dos quarts de deu de la nit els cossos dels tres morts van ser aixecats per ordre del jutge i traslladats a l'Institut Anatòmic Forense, on avui probablement se'ls practicarà l'autòpsia.