Un home va ser detingut ahir com a presumpte autor de l'incendi provocat a la seva casa d'Alcudia (Mallorca) i causar cremades en més del 80% del cos a la seva parella, de 32 anys, van informar fonts sanitàries i de la Guàrdia Civil.

La dona, de nacionalitat espanyola, va aconseguir escapar de la casa a peu per demanar ajuda amb el seu fill de 2 anys, que no va resultar ferit, van informar fonts de la investigació

L'home, també espanyol, va ser detingut poc després com a presumpte responsable de ruixar a la seva parella amb un líquid inflamable i calar-li foc.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil investiga com es va originar el foc i no es descarta que l'home hagués ruixat amb gasolina la seva parella.

La dona ahir continuava en estat molt greu a l'UCI de l'hospital de Son Espases de Palma. Inicialment havia de ser traslladada a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona per poder ser tractada de les ferides en una unitat especial, encara que finalment no va ser possible a causa de la seva gravetat.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil investiga els detalls d'aquest succés, que és considerat com a violència de gènere, van precisar fonts de l'Institut Armat.