Una treballadora del parc Terra Natura de Benidorm (Alacant) va morir ahir a la tarda després de ser atacada per un tigre, segons van informar fonts de Creu Roja. Els fets es van produir als voltants de les cinc de la tarda quan una ambulància de la Creu Roja es va traslladar fins al recinte després de ser alertada per la Policia Local.

Al lloc va acudir també el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) que, en entrar al recinte on eren l'animal i la persona atacada, només van poder certificar la mort de la dona. L'atac es va produir a les gàbies, fora de la vista dels visitants, i de moment no ha transcendit res més sobre el succés, ja que està a l'espera de l'aixecament del cadàver. La morta tenia 37 anys i residia a Benidorm, segons el diari?La?Información.

L'accident es produeix dos mesos després que un paleta de 42 anys, veí de Muro, morís en ser atacat per un búfal mentre treballava en la reparació d'una tanca al Safari Aitana, al terme municipal de Penàguila (Alacant).

Segons van explicar fonts pròximes a la direcció del parc, l'home es trobava treballant en una zona restringida al públic, de manera que tampoc en aquella ocasió cap dels visitants que hi havia al recinte es va adonar del que havia passat. El parc va ser tancat de forma immediata després d'aquest tràgic accident del qual encara s'investiguen les causes.