El Tribunal Superior de Justícia de Castella i Lleó (TSJCL) ha elevat la condemna de 5 anys que li va ser imposada a la policia local Raquel Gago per encobriment de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó Isabel Carrasco a 12 anys en considerar-la còmplice, com va determinar el jurat i la Fiscalia. A més, el TSJCL ha ratificat la condemna per assassinat a Montserrat González, a la qual se li va imposar una pena de 22 anys, i a la seva filla Triana Martínez, que haurà de complir 20 anys de reclusió.

L'Audiència de Lleó havia absolt del delicte d'assassinat Raquel Gago, en contra del veredicte del jurat i de la posició mantinguda per la Fiscalia, en assumir el tribunal que les preguntes que havia de respondre el jurat van estar mal formulades, fet pel qual la va condemnar a cinc anys de presó pels delictes d'encobriment i tinença il·lícita d'armes.

La sentència no va considerar l'agent de la policia local cooperadora en el crim, segons va establir el veredicte del jurat popular, encara que sí encobridora, de manera que la va condemnar a una pena de tres anys de presó i a dos anys per tinença il·lícita d'armes.