Miguel Ángel Garrido Cifuentes, més conegut com a «Cifu», ja és nou jugador del Girona. Poca presentació es pot fer d'un futbolista que ja va ser al Girona fa dues temporades i que va deixar molts bons records tant a l'equip com a l'afició gironina.

Cifu, carriler dret, ha estat un dels futbolistes més desitjats per Pablo Machín i la secretaria tècnica de l'equip per incorporar aquest mercact d'estiu, per les seves condicions físiques i la seva capacitat per recórrer la banda dreta. El futbolista, natural de Granada però format futbolísticament a l'Alacant, arriba a Girona cedit pel Màlaga. Al conjunt malagueny hi va arribar el passat mes de gener procedent de l'Elx, on va fer una magnífica primera volta, però al conjunt andalús no va disputar cap minut a Primera, fet que l'ha portat a sortir com a cedit.

Als 26 anys, Cifu afronta la seva segona temporada a Montilivi. En la primera, la qual va estar cedit per l'Elx, ho va jugar pràcticament tot i va quedar a les portes d'ascendir a Primera amb l'equip. Ara, retorna al club i a la ciutat que el van fer explotar com a futbolista. Aquella temporada, al costat d'un home com Fran Sandaza, que també torna al conjunt gironí aquesta temporada, van ser clau per a un equip que no vol desistir en el seu intent de fer el salt a Primera Divisió.

El futbolista arriba a Girona com a cedit pel Màlaga, que tenia altres ofertes sobre la taula. La més atractiva, juntament amb la del Girona era la de l'Almeria però finalment, la gran afinitat que té el mateix jugador amb el club gironí han fet que la balança es decantés a favor de l'equip entrenat per Pablo Machín. Amb unes capacitats físiques i atlètiques envejables, a Cifu li queden molts quilòmetres per recórrer a la banda dreta de Montilivi. Compartirà lloc i haurà de tenir competència amb Javi Álamo, sobretot, i amb altres homes com Aday i Sebas Coris. No obstant, el nouvingut es perfila com el titular a la banda dreta de la defensa gironina. Tot fa indicar que quan Cifu va tenir la opció de tornar a Girona no s'ho va pensar gaire, ja que des que va marxar no ha amagat mai la seva simpatia cap al club.

De fet, l'última vegada que se'l va poder veure a Montilivi va ser en el play-off final per pujar a Primera Divisió, en el duel de fa unes setmanes del Girona contra l'Osasuna. Cifu torna per ser l'amo i senyor del carriler dret del Girona, una posició clau en el sistema tàctic de Pablo Machín.