Un jove refugiat afganès de 17 anys armat amb una destral va deixar diversos ferits en un tren a la regió alemanya de Bavaria. Hi hauria almenys 3 persones en estat greu, una lleu i més d'una desena en estat de xoc. El ministre d´Interior de Baviera, Joachim Herrmann, va confirmar que l'atacant havia estat un jove refugiat afganès de 17 anys que va arribar sol i que residia a Ochsenfurt. Segons informacions del diari Bild, el jove va cridar «Al·là és gran» al vagó durant l'atac.

Els tres ferits greus van ser traslladats a l'hospital, mentre que la resta de passatgers que van resultar il·lesos van ser atesos al lloc dels fets, a on es van desplaçar diverses patrulles policials i ambulàncies.

La Secretaria d'Interior del govern de Baviera va afirmar des de Munic que agents de la policia van abatre l'atacant a trets quan intentava fugir. El tren regional feia el trajecte entre la petita localitat de Treuchtlingen, al centre-oest de Baviera, i la ciutat de Würzburg.

L'atac es va produir amb una destral i altres armes blanques. La policia va desplaçar fins a la zona dels fets diverses de les seves unitats, mentre un helicòpter sobrevolava el lloc.