El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna a Diego Torres a indemnitzar el seu exsoci Iñaki Urdangarin per difondre correus electrònics privats, així com al programa d'Ana Rosa Quintana i a la revista Vanitatis per publicar-los, ja que considera que la seva conducta privada no es pot exposar «com a mercaderia».

En una sentència, la sala primera del Suprem confirma la condemna de l'Audiència de Barcelona a Torres i als dos mitjans de comunicació a pagar un euro per dany moral a Urdangarin, que va denunciar el seu exsoci i set grups editorials i va demanar per a ells aquesta simbòlica indemnització per difondre els correus.

No obstant això, l'alt tribunal revoca la mateixa condemna que l'Audiència Provincial va imposar a dos mitjans més, El Mundo i la revista Semana, ja que considera que es van limitar a publicar la notícia que Torres hauria aportat al jutge del cas Nóos els correus, sense divulgar el seu contingut. El tribunal provincial, igual que el Suprem, va considerar que els correus publicats eren de caràcter personal.