Un vídeo aparegut recentment a internet mostra el que semblen ser diversos rebels sirians que es burlen i després decapiten un nen a qui assenyalen com un «lluitador palestí pro-govern». La gravació mostra com cinc homes presenten el nen espantat a la part posterior d'un camió mentre un d'ells l'agafa pels cabells. Posteriorment, apareixen imatges del mateix home aparentment tallant el cap al nen, que podria tenir menys de 10 anys.

Els fets haurien tingut lloc a Handarat, al nord d'Alep, on hi ha hagut forts combats en els últims dies. La zona coincideix amb la ubicació del camp de refugiats palestins no oficial d'Ein El Tal, que va ser la llar d'unes 7.000 persones abans que fossin desplaçades per grups armats el 2013.

Les imatges del nen, que alguns mitjans socials identifiquen com a Abdullah Issa, van aparèixer per primera vegada ahir. En el vídeo, els homes assenyalen que el petit és un lluitador de Liwa al-Quds (la brigada Jerusalem), una milícia progovernamental palestina que opera a la zona d'Alep.

Les persones que apareixen a la gravació són membres del grup rebel local, Moviment al-Din al-Nour Zinki. Una comissió independent ha estat designada per investigar aquest esfereïdor incident.