Un home de 40 anys va ser detingut a Benicàssim (Castelló) després de suposadament matar amb un ganivet de cuina al domicili familiar la seva parella sentimental, de 43 anys, i agredir amb la mateixa arma els fills de tots dos, una nena d'11 anys i un nen de 13, que estan hospitalitzats. L'autor de l'homicidi va trucar al telèfon d'emergències 112 per alertar del que havia passat i «des del primer moment va confessar l'autoria del crim», segons va explicar el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues.

Una patrulla de la Guàrdia Civil es va personar al domicili, on van trobar la dona morta i als seus dos fills ferits per arma blanca, i van detenir l'home. Els dos menors, una nena que avui fa 11 anys i un nen que aquest mes ha fet els 13, van ser atesos al lloc i posteriorment van ser traslladats a un hospital de Castelló, on van ser intervinguts quirúrgicament.

La nena presentava ferides múltiples i el nen tenia lesions al coll i al llarg del cos, va explicar el delegat del Govern, que va afegir que l'estat del menor és «més greu» i el seu pronòstic és reservat.

Els menors han estat declarats en situació de desemparament.