Una nena de 2 anys ha mort aquest matí de dijous a Ahigal (Càceres) després de ser atropellada per la seva mare, que no s'ha adonat de la presència de la menor al realitzar una maniobra d'aparcament al costat del seu domicili, segons han confirmat a Efe fonts de la Guàrdia Civil.

El tràgic atropellament ha tingut lloc a les 10 del matí a un carrer del casc urbà i els equips sanitaris desplaçats al lloc no han pogut fer res per salvar la vida de la petita.

El sinistre ha causat un gran commoció en aquesta població de Càceres de tot just 1.500 habitants, en la qual l'ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial.

En el seu perfil en una xarxa social, el consistori ha traslladat les seves més sinceres condolences i el suport de tot el municipi a la família.

En el moment de l'accident, l'alcalde d'Ahigal i diputat provincial, Luis Fernando García, amic personal de la família, es trobava a Plasencia en una reunió a la Diputació de Càceres i res més tenir coneixement del mateix, ha tornat a la localitat, segons han indicat a Efe fonts de la institució provincial.