Nou persones van ser detingudes a Persan i Beaumont sur Oise, al nord de la regió de París, en la segona nit de disturbis després de la mort d'un jove que havia estat detingut pels gendarmes. El director del gabinet de la prefectura, Jean-Simon Mérandat, va justificar els arrestos perquè havien participat en una concentració de persones amb armes, pel llançament de còctels Molotov contra les forces de l'ordre i per la temptativa d'incendi de l'Ajuntament de Beaumont sur Oise. Mérandat va explicar que 180 policies i gendarmes van ser mobilitzats per fer front a «200 individus hostils».

Els participants en els aldarulls van cremar uns quinze vehicles i van provocar 35 incendis al carrer. La prefectura va explicar que no es va produir cap ferit entre els agents i els bombers i que tampoc va tenir notícia que n'hi hagués pel costat dels manifestants.

L'origen d'aquests aldarulls és la mort dimarts a la tarda d'un jove de 24 anys, Adoma Traoré, que havia estat arrestat per les sospites d'estar implicat en un assumpte d'extorsió de fons i agressió a domicili.

Un grup d'amics de Traoré havien exigit veure el cadàver -que ahir va ser sotmès a una autòpsia-, després que alguns d'ells haguessin explicat haver vist com havia rebut cops dels gendarmes