Almenys dues persones han resultat mortes i entre 14 i 17 més han resultat ferides en un tiroteig succeït en una discoteca a la localitat de Fort Myers (costa oest de Florida, EE.UU) durant una festa juvenil, segons mitjans locals. Tres persones han estat detingudes com a sospitoses, segons el canal NBC del sud de Florida.

El canal de televisió WINK News, que emet a la zona, ha indicat en les seves primeres informacions que entre els assistents a la "Swimsuit Glow Party" de la discoteca Club Blu podia haver-hi fins i tot nois de 13 anys.

Fins ara hi ha poques dades oficials sobre els ferits ni sobre els morts. Segons informacions periodístiques, els dos morts són homes i van ser tirotejats fora de la discoteca, més concretament, al pàrquing. Segons fonts mèdiques citades per la cadena NBC, una de les persones va morir a l'hospital quan era atesa pels serveis d'emergència.

Alguns dels ferits estan en estat crític, però hi ha uns altres amb ferides de menor importància, segons els mitjans. Tots els ferits han estat traslladats a hospitals de la zona pels Serveis d'Emergència del comtat de Lee i la policia ja ha iniciat les labors d'identificació dels morts.

Una trentena de trets

Mitjans locals, citant testimonis dels fets a Fort Myers, asseguren haver escoltat fins a 30 trets i unes altres que asseguren que els trets es van produir quan els assistents a la festa sortien del Club Blu, enmig del que un va descriure com "una casa de bojos".

"Era un manicomi amb gent que buscava els seus amics per saber si estaven bé i va haver-hi moltes trucades de pares als seus fills", va escriure un jove en el seu compte de Facebook, segons informa WINK News sense identificar a l'autor d'aquest missatge.

El tiroteig va començar sobre les 00.30 hores del dilluns (05.30 GMT), d'acord amb els testimonis.