La unitat d'intervenció de la policia ha matat els dos assaltants que han matat un capellà de 84 anys en una església de Saint Etienne du Rouvray, al costat de Rouen, a Normandia, després de prendre cinc ostatges. Els assaltants van assegurar ser membres d'Estat Islàmic, segons ha confirmat el president de França, François Hollande, aquest migdia.

Els dos homes, armats amb ganivets, van segrestar el capellà, dues religioses i dos fidels quan se celebrava una missa matinal a l'església, poc abans de les 09.45 hora local .

Un altre home que ha resultat ferit en el succés es debat entre la vida i la mort, segons va informar a la premsa el portaveu del Ministeri de l'Interior, Pierre-Henry Brandet.

La secció antiterrorista de la Fiscalia de París ha assumit la recerca de la presa d'ostatges i ha encomanat a la Sotsdirecció Antiterrorista (SDAT) i a la Direcció general de la Seguretat Interior (DGSI) les tasques de recerca del succeït, va assenyalar en un comunicat.

Una tercera religiosa que va poder fugir va donar la veu d'alarma a les autoritats, que van envoltar el temple amb agents del cos de elite de la Brigada de Recerca i Intervenció (BRI) de la Policia, els quals van abatre als segrestadors quan aquests sortien de l'església en circumstàncies que encara no han estat aclarides.

Segons l'emissora pública 'France Info', la monja que va aconseguir fugir hauria dit a la policia que els homes van proferir proclames islamistes en entrar a l'església.