Un metge de l'hospital universitari Benjamin Franklin de Berlín va morir després de ser tirotejat per un antic pacient, que posteriorment es va treure la vida. La víctima, cirurgià maxil·lofacial, tenia 55 anys i el seu assassí, nascut a Berlín fa 72 anys, havia estat tractat el dia anterior a l'hospital. El metge, després de rebre els trets, va ser atès al mateix centre hospitalari, però no es va poder fer res per salvar-lo.

A través de Twitter, la policia va intentar tranquil·litzar els ciutadans després de l'alerta generada pels últims atemptats al país i va descartar que hi hagués motivacions polítiques o terroristes en l'atac. Va demanar així mateix esperar a les informacions oficials i no fomentar rumors i conjectures.

«El que ha passat en els últims dies mostra la importància de no alimentar conjectures», van afirmar les forces de seguretat, centrades a aclarir les circumstàncies en què va ocórrer el crim i el rerefons d'aquest.

L'hospital Benjamin Franklin està situat al sud-oest de Berlín i té 900 llits. Els responsables de la clínica van mostrar la seva consternació i la seva incomprensió davant l'assassinat comès per un pacient que, van assenyalar, feia anys que era tractat pel metge al qual va disparar. El pacient patia una malaltia greu no precisada.