La candidata demòcrata a la Casa Blanca, Hillary Clinton, ha ressorgit en les enquestes després del tancament de la convenció del seu partit i avantatja en set punts al seu rival republicà, Donald Trump, segons un sondeig divulgat aquest dilluns.

L'enquesta, publicada per la cadena CBS, xifra en el 46 per cent la intenció de vot per a Clinton, quatre punts més que abans de la convenció. Trump, per la seva banda, figura amb un 39 per cent, tres punts per sota que una setmana abans, quan va ser ell el protagonista.

Els dos candidats figuraven empatats amb un 42 per cent després del fòrum republicà, mentre que a mitjans de juliol la intenció de vot per a tots dos era del 40 per cent, informa la CBS.

El repunt de Clinton després de la convenció és similar al que va aconseguir el 2008 l'actual president, Barack Obama, que va remuntar cinc punts. No obstant això, el rècord l'ostenta Bill Clinton, que el 1992 va aconseguir pujar 13 punts en les enquestes aprofitant l'estrena oficial de la seva candidatura.