El ministre francès d'Interior, Bernard Cazeneuve, va afirmar que es seguiran tancant mesquites i centres de pregària musulmans, com ja s'ha fet amb una vintena on es proferien discursos radicals i, quan els seus imams siguin estrangers, seran expulsats de França. «No hi ha lloc a França pels que provoquen l'odi», va explicar Cazeneuve al final d'una trobada amb els responsables del Consell Francès del Culte Musulmà (CFCM) en el marc de la lluita contra el gihadisme després dels últims atemptats perpetrats a França.

Va recordar que ja havia decidit el tancament d'una vintena de mesquites o centres de pregària i va anunciar que «n'hi haurà d'altres». En la mateixa línia, va assenyalar que s'han dictat 80 ordres d'expulsió contra imams estrangers pels seus discursos radicals, que hi ha «diverses desenes» d'expedients que s'estan examinant i que aquesta política?«continuarà».

En un altre ordre de coses, el Kremlin va donar per morts els cinc tripulants de l'helicòpter Mi-8, que va ser abatut a la província siriana d'Idleb quan tornava a la seva base després de portar ajuda humanitària a la ciutat d'Alep. «Els que anaven a bord de l'aparell, segons la informació que ens arriba del Ministeri de Defensa, han mort, van perdre la vida heroicament, ja que van intentar desviar l'aparell per minimitzar les baixes a terra», va explicar Dmitri Peskov, portaveu del Kremlin. Peskov, que va transmetre el seu condol als familiars dels militars morts -dos oficials i tres soldats-, va afegir que l'helicòpter «efectuava una missió humanitària» i que «va ser abatut des de terra». Activistes sirians van publicar a Twitter fotografies del lloc on es va produir el sinistre, en què s'aprecia com l'aparell va quedar completament destruït.

Per altra banda, el Govern dels Estats Units va començar a atacar el grup gihadista Estat Islàmic (EI) a Líbia. Els atacs, que van ser efectuats a petició del Govern de l'Acord Nacional Libi, estan dirigits contra l'Estat Islàmic a la zona de Sirte, una ciutat que està localitzada entre Trípoli i Bengasi, que s'ha convertit en un bastió de l'organització terrorista, segons el Pentàgon.