Un militar alacantí de 25 anys va morir i almenys altres tres van resultar ferits en produir-se un despreniment de terra mentre realitzaven unes pràctiques d'escalada a la zona de Coll de Lladres, al municipi pirinenc de Canfranc (Osca). La víctima mortal va ser el soldat Rubén Rangel Vizuete, un jove natural d'Elda que va ingressar en l'Exèrcit de Terra a l'octubre de 2013 i que va ser destinat en el Regiment de Caçadors d'Alta Muntanya de Jaca, on continuava la seva tasca.

L'accident es va produir a causa d'una esllavissada i va afectar altres components que formaven part de la cordada en què prenia part la víctima. Al lloc de l'accident es van desplaçar diverses ambulàncies d'emergències i un helicòpter per atendre les víctimes i procedir al seu trasllat a un centre hospitalari.

El soldat mort, solter, va estar desplegat el 2015 a l'Afganistan i estava en possessió de la Medalla de l'OTAN per la seva participació en l'operació Resolute Support. Des El Ministeri de Defensa s'assegura que les pràctiques d'escalada que duen a terme les unitats de muntanya es realitzen amb «bastant freqüència».