El president del PP balear, Miquel Vidal, va anunciar que renuncia a cobrar la dieta anual de 24.000 euros que rebia com a número u dels populars de les illes perquè no es pensi que es dedica «a la política per diners». Vidal cobra 60.000 euros a l'any per la seva exclusivitat com a diputat autonòmic al Parlament balear, als quals se sumen aquests 24.000 euros des que fa un any va substituir José Ramón Bauzá al capdavant del Partit Polular a les illes.

Aquesta dieta li va ser assignada per a les seves despeses com a president del partit i va assenyalarque els informes jurídics que ha sol·licitat conclouen que és legal i que pot cobrar-la simultàniament amb el seu sou del Parlament. No obstant això, el Parlament balear ha aprovat recentment un reglament que estableix que, si es cobra l'exclusivitat com a diputat, no es pot rebre una altra retribució.

Vidal ha decidit també tornar allò cobrat del partit des del març, quan va entrar en vigor el nou règim de retribucions del Parlament. «Renuncio a la dieta del partit perquè, amb tot el que s'ha escrit, no vull que hi hagi gent que pensi que em dedico a la política per diners», va reiterar.