Quatre persones van ser detingudes després del tiroteig ocorregut a Argamasilla de Calatrava (Ciudad Real), en el qual hi va haver vuit ferits, set d'ells guàrdies civils, quan es disposaven a escorcollar un domicili. Quatre agents van quedar ferits per perdigons d'escopeta, mentre que altres tres van patir ferides com a conseqüència del forcejament. Estan ingressades a l'hospital de Puertollano dues persones, una d'elles un guàrdia civil, tots dos amb pronòstic reservat.

El succés es va iniciar arran d'un operatiu establert per la Guàrdia Civil a les localitats d'Argamasilla de Calatrava i Puertollano, en els domicilis de dues famílies gitanes enfrontades, i amb l'objectiu d'intervenir-los les armes de foc que poguessin tenir a casa. L'enfrontament es va produir en l'escorcoll del domicili per part dels agents d'Argamasilla de Calatrava.

L'enemistat familiar va sorgir quan una dona casada amb un home del clan de Puertollano va abandonar la llar conjugal i va tornar a la casa dels seus pares a Argamasilla.