La Policia Nacional ha detingut cinc homes, de nacionalitat francesa i d'entre 19 i 21 anys, per presumptament agredir sexualment una noia, d'origen nord-americà, mentre es trobaven en una discoteca del passeig Marítim de Palma. La víctima va manifestar que mentre es trobava de festa a la discoteca al costat d'uns amics, els detinguts la van estar assetjant malgrat que ella no els va fer cas.

Segons va relatar la jove, en un moment donat un d'aquests individus la va agafar per l'esquena i la va aixecar en braços, moment en el qual els altres quatre nois la van penetrar vaginalment introduint els dits. A més, va assegurar que un li va donar un cop de puny a la cara.

La Policia Nacional va realitzar les gestions pertinents i va comprovar que els autors ja havien estat identificats anteriorment per causar problemes i aldarulls en aquesta discoteca. Els joves, que van arribar fins i tot a agredir el DJ del local, estaven allotjats en un hotel de Calvià, on els policies de la unitat UFAM, acompanyats per personal de l'UPR d'aquesta Prefectura, van procedir a la seva detenció i van traslladar-los immediatament a dependències policials, on van prestar declaració sobre els fets i van passar a disposició judicial ahir.

Fora de l'illa

Per aquests fet, la víctima va haver de ser assistida pel forense de guàrdia i per personal sanitari a l'hospital Son Espases, on se li va realitzar una exploració completa. La jove ja ha abandonat l'illa de Mallorca, ja que es trobava allotjada en un vaixell que va salpar a mitja tarda de dimarts, tot i que ja havia reconegut davant la policia de manera formal els seus agressors.