El Canadà va impedir dimecres a l'últim minut un suposat atac suïcida contra el seu sistema de transport públic gràcies a la informació proporcionada per l'FBI nord-americà. Amb la informació proporcionada pel Buró Federal d'Investigació (FBI), que inclou un vídeo en què un individu encaputxat amenaça Canadà, la Policia Muntada va identificar el sospitós com a Aaron Driver, un canadenc de 24 anys conegut per simpatitzar amb el grup gihadista Estat Islàmic (EI).

Driver va ser abatut dimecres a la tarda a la localitat de Strathroy, a uns 225 quilòmetres a l'oest de Toronto, quan acabava de pujar a un taxi i va ser aturat per agents antiterroristes de la Policia Muntada. El subdirector de la Policia Muntada del Canadà, Mike Cabana, i la directora assistent de l'organització, Jennifer Strachan, van revelar els detalls de l'enfrontament durant una roda de premsa celebrada a Ottawa. Cabana va declarar que al matí de dimecres l'FBI va proporcionar a la Policia Muntada informació sobre un imminent atemptat terrorista, juntament amb el vídeo gravat pel sospitós en el qual justificava les seves accions.

En un altre ordre de coses, la Fiscalia de Duisburg (oest d'Alemanya) investiga un possible pla d'atemptat contra un partit de futbol de la lliga alemanya per part de quatre suposats gihadistes, que van ser detinguts entre divendres passat i dimecres. Una portaveu d'aquest departament va informar d'aquestes sospites i va explicar que de moment no hi ha «indicis concrets» sobre quin podia ser l'objectiu ni si es tractava d'un partit de la primera, segona o tercera divisió. La informació es va obtenir gràcies a la detenció d'un sospitós en un centre de refugiats de l'estat federat de Renània.