Un home va disparar ahir contra la seva exdona quan aquesta anava en el seu cotxe, amb la seva filla, en les proximitats d'un centre comercial de Saragossa i va resultar ferida, de la mateixa manera que l'agressor, que va intentar suïcidar-se. La dona que va rebre diversos trets presumptament de mans de la seva exparella està ingressada a l'Hospital Clínic de Saragossa en estat greu, mentre que el seu agressor està molt greu, segons van informar les mateixes fonts del Govern d'Aragó.

De moment, no han transcendit més detalls sobre l'estat de salut de tots dos, així com de la seva identitat i edat, si bé fonts policials van apuntar que tots dos són de nacionalitat espanyola, la relació sentimental entre tots dos ja estava acabada i no hi havia denúncies prèvies.

El succés es va produir cap a les onze, quan un home va disparar contra la seva exdona quan aquesta anava en el seu cotxe, amb la seva filla, en les proximitats del centre comercial Aragonia, de Saragossa. Posteriorment, l'agressor presumptament es va disparar un tret al cap, segons fonts policials. Aquestes fonts van informar que la hipòtesi principal és que es tracta d'un cas de violència masclista, ja que l'agressor portava menys d'un mes separat de la seva dona.

Segons va informar la Policia Nacional, l'home va esperar armat a les portes del garatge que la seva exparella sortís i li va disparar diverses vegades. El cotxe el conduïa en tot moment la filla, qui, a continuació, va portar la seva mare a l'hospital, segons les fonts, les quals van explicar que en arribar a les portes del centre hospitalari el vehicle va xocar contra un obstacle, probablement motivat per les presses. L'home s'hauria disparat un tret al cap i va quedar estès al costat d'un vehicle fins que va ser traslladat pels serveis d'emergència al mateix centre sanitari.

Les reaccions

La Diputació de Saragossa va advertir que tots dos són naturals del municipi de Torres de Berrellén, on l'Ajuntament va condemnar aquest nou fet de violència masclista, en un acord de tots els portaveus municipals. La directora de l'Institut Aragonès de la Dona (IAM), Natalia Salvo, va mostrar en un comunicat la seva «enèrgica condemna i repulsa contra aquest atac masclista». L'executiu aragonès va mostrar el seu compromís amb l'eradicació de la violència, que ha definit com «un dels principals problemes de la societat».