El regidor de l'Ajuntament de Vélez-Màlaga José Antonio Moreno, expulsat de Ciutadans en triplicar la taxa permesa en un control d'alcoholèmia, i que no va dimitir com li exigia la formació taronja, s'ha integrat en el govern municipal com a regidor d'Educació. L'alcalde, Antonio Moreno Ferrer (PSOE), va tancar un acord amb l'exintegrant de Ciutadans -que va passar a ser regidor no adscrit- perquè se sumi a l'executiu local, en el qual assumirà les regidories d'Educació i Comerç i Indústria.

La incorporació de Moreno, que tindrà dedicació exclusiva, permetrà a l'equip de govern tenir majoria absoluta, amb tretze dels 25 regidors de la corporació -vuit del PSOE, dos del Partit Andalusista (PA), dos del Grup Independent Pro Municipi de Torre del Mar (Gipmtm) i l'esmentat regidor no adscrit.

Moreno va ser condemnat a vuit mesos i dos dies de retirada de carnet i una multa de 1.440 euros per un delicte de conducció sota els efectes de begudes alcohòliques, comès el maig passat. El regidor va donar una taxa superior a 0.90 mil·ligrams en un control d'alcoholèmia realitzat per la Policia Local a Torre del Mar.