Vuit persones han declarat, en qualitat de testimonis, davant del titular del jutjat número 5 de Pamplona, en el cas obert per la violació d'una jove durant els Sanfermines, després que la defensa anunciés la intenció de demanar la llibertat dels acusats. Cinc joves andalusos, que són a la presó, estan processats per la violació d'una madrilenya de 18 anys a Pamplona durant les passades festes de Sant Fermí.

Després de les declaracions per viodeconferència dels acusats el 2 de setembre passat, en què es van declarar innocents, ahir va ser el torn dels testimonis. Es tracta de la parella que va atendre la jove després del succés, la persona que va trobar el telèfon de la víctima, tres policies municipals, la veïna de l'immoble en el qual van ocórrer els fets i una jove a petició de la defensa d'un dels acusats.

L'advocat de la víctima, Carlos Bacaicoa, va comentar que "els policies han declarat el que van declarar en el seu moment en l'atestat policial". "El que més m'ha xocat ha estat la testimoni d'una de les defenses, que s'ha limitat a dir que eren molt simpàtics, que lligaven molt i que no tenien necessitat de violar ningú", va afegir