El ministre de Defensa de Corea del Sud, Han Min-koo, va reconèixer que l'Exèrcit preveu l'assassinat de Kim Jong-un com a part d'un pla d'atac preventiu en cas de detectar signes d'agressió imminent de Corea del Nord. Les Forces Armades sud-coreanes «contemplen desplegar forces especials per acabar amb el líder Kim Jong-un», va afirmar Han en una reunió de l'Assemblea Nacional (Parlament).

El ministre va explicar que l'atac contra el líder nord-coreà és part del pla Càstig Massiu i Represàlies de Corea establert per Seül després de la cinquena prova nuclear nord-coreana que va tenir lloc el 9 de setembre.

El pla, va explicar Han, està enfocat especialment a «destruir figures i llocs clau que inclouen el lideratge de Corea del Nord» en un atac preventiu, sempre que hi hagi signes evidents de que el règim de Kim Jong-un llançarà un atac imminent a Corea del Sud.

Les declaracions del ministre de Defensa sud-coreà podrien provocar la indignació del seu veí del Nord, que generalment es mostra molt sensible en temes que estiguin relacionats amb el seu líder suprem.