La investigació del cas Diana Quer busca tres joves d'entre 25 i 30 anys que haurien assetjat a una menor en el nucli urbà de Pobra do Caramiñal poc abans que desaparegués la jove madrilenya. Els agents, darrere d'indicis que puguin conduir a una pista fiable, aspiren a localitzar aquests tres homes que serien, segons testimonis, de nacionalitat portuguesa o brasilera.

Totes les hipòtesis es mantenen obertes quan ja s'ha complert un mes des que el 22 d'agost aquesta dona de 18 anys va desaparèixer sense deixar rastre després d'acudir a les festes del poble. Pel que sembla, segons han apuntat testimonis presencials, els tres individus estarien assetjant a una menor en un parc de la localitat pròxim als llocs en què havia estat Diana Quer aquella nit.

Els que van presenciar aquella escena han indicat als agents, segons ha revelat Espejo Público, que serien tres els joves que estaven increpant a una noia, almenys un d'ells seria de complexió alta i robusta, segons s'ha apuntat als agents.

Alhora, la investigació continua acarant les dades de cotxes que es van desplaçar entre Pobra i Rianxo, on es perd el senyal del mòbil de Diana Quer, entre les 3 i les 4 del matí del dia de la desaparició. La mare de la desapareguda va fer una crida ahir per demanar col·laboració ciutadana a la recerca d'informació fiable sobre la hipòtesi que la jove es pugés a algun cotxe.