Els últims passos de Diana Quer abans de desaparèixer sense deixar rastre fa ja més d'un mes estan ara en dubte. Tot plegat després de saber-se més detalladament a quina hora estava la jove madrilenya en cadascuna de les últimes posicions localitzades mitjançant la triangulació del senyal del seu telèfon mòbil.

Un de les dades que estan ara en qüestió és si realment Diana Quer va passar per la casa de la seva mare a A Pobra de Caramiñal per canviar-se de roba. Des del programa Espejo Público han indicat que seria pràcticament impossible aquesta possibilitat, ja que només transcorren 14 minuts des del punt en el qual la jove envia el missatge en el qual diu que s'està "acollonint" perquè un "gitano" l'estava cridant -de camí a la urbanització en la qual estiuejava amb la seva mare- i l'últim punt en el qual es localitzaria el senyal del seu mòbil -en el pont sobre la Ria de Arousa de l'autovia AG-11-.

Seria menys d'un quart d'hora per recórrer amb cotxe 22 quilòmetres, incloent la sortida del poble des del centre fins a l'entrada de l'autovia en direcció a Rianxo. Per això es creu que no seria factible que Diana Quer hagués passat per la casa per canviar-se, tal com s'apuntava com un dels indicis fefaents.

En cas d'haver-ho fet, estaria totalment descartat que la jove anés a peu a casa des del lloc on va enviar l'esmentat missatge. Es considera que no hi hauria temps suficient per cobrir aquesta distància caminant i després arribar al punt on es perd el senyal del mòbil en amb prou feines 14 minuts.

La recerca se centra en el cotxe al que Diana Quer s'hauria pujat, de manera voluntària o forçada. Els agents han fixat la seva atenció en un Audi A3 de color negre que seria clau segons haurien apuntat testimonis.