La investigació estreny el setge sobre el parador de Diana Quer malgrat els inesperats girs que estan transcendint. Les últimes dades apunten que la Guàrdia Civil té a cinc sospitosos vinculats amb la desaparició de la jove madrilenya, de la qual ja s'ha complert més d'un mes.

El grup de la Guàrdia Civil encarregat del cas Diana Quer, integrat per agents de la Unitat de Policia Judicial de la Comandància de la Corunya i de la Unitat central Operativa (UCO), treballa per trobar dades sobre cinc individus, així com dels seus telèfons, últims moviments o historial delictiu. Es busca alguna cosa que els puguin relacionar amb la jove, segons ha publicat La Razón. Individus dels quals també s'investigaria si disposa de permís de conduir i vehicle, ja que una de les certeses que es tenen en aquest cas és que la jove hauria sortit de Pobra en direcció A Rianxo, tal com han recollit les antenes de telefonia mòbil.

Entre els sospitosos que estudien els investigadors es trobaria un dels homes que en la mateixa nit que va desaparèixer Diana Quer va estar molestant a una menor en el centre de la localitat. Aquesta noia és una testimoni protegit en el cas i recentment hauria identificat a aquest agressor, segons han relatat aquest matí des de Mirall Públic.

De les noves informacions sorgides en les últimes hores, fins al moment, no es disposa d'evidències suficients com per muntar una vigilància intensa sobre algun dels cinc sospitosos. Una cosa que impedeix que la investigació pugui, de moment, sol·licitar a la jutgessa que porta el cas algunes mesures per complementar aquesta vigilància.

Els investigadors, d'altra banda, investigaran els testimonis que ha rebut de persones que diuen haver vist a Diana Quer en dues localitats de la província de Lugo. En concret, segons fonts de la investigació, una jove que coincideix amb la descripció de Diana Quer va poder ser vista en un restaurant i una llibreria de Castroverde i una casa de menjars de Pedrafita do Cebreiro. A més, estava acompanyada d'un home gran que ella i de parla anglesa.