Un agent de policia d'El?Cajón (Califòrnia, EUA) va matar un afroamericà que l'havia apuntat amb les dues mans simulant tenir una pistola. Després dels fets, unes 200 persones es van concentrar per protestar davant de la comissaria de la localitat, situada als afores de San Diego.

El cap de la Policia d'El?Cajón, Jeff Davis, va explicar que dos dels seus agents van aturar l'home a la tarda de dimarts en un carrer i que aquest es va negar a obeir múltiples ordres mentre mantenia les mans a les butxaques. «Va treure un objecte de la butxaca frontal dels pantalons, va ajuntar les dues mans i el va estendre cap als agents», va dir Davis, que no va especificar de quin objecte es tractava, en descriure el moment previ que un dels policies el matés a trets.

Segons Los Angeles Times, els investigadors no van trobar cap arma al lloc del succés. L'altre agent implicat en el tiroteig va disparar amb una pistola elèctrica. Els policies havien acudit al lloc després de rebre diverses trucades alertant de la presència d'un home amb un «comportament erràtic», va afegirt el tinent Rob Ransweiler. Aquest fet es va produir una setmana després dels forts disturbis que es van registrar a Charlotte esprés de la mort d'un altre afroamericà a mans de la policia.