Avions de combat no identificats van bombardejar els voltants de l'hospital M10, un dels centres més grans a l'est de la ciutat siriana d'Alep, fet que va causar un mort i danys materials a l'hospital, va informar el director de l'Observatori Sirià de Drets Humans, Rami Abdul-Rahman. Desenes de persones van resultar ferides, en veure's afectades per les explosions properes a l'hospital, que es trobava fora de servei des del passat 28 de setembre, quan també va ser objectiu d'un altre bombardeig.

Dimecres passat, l'organització Metges Sense Fronteres (MSF) va informar que els hospitals M2 i M10 de l'est d'Alep van ser bombardejats i va afegir que els atacs van acabar amb la vida d'almenys dos pacients i van ferir dos empleats.

Els dos coneguts hospitals, patrocinats tant per la Fundació nord-americana Syrian American Medical Society (SAMS) com per MSF, es van veure obligats a aturar les seves activitats, reduint de quatre a només dos el nombre de centres amb serveis quirúrgics que queden a la part oriental de la ciutat, que està sota control de grups opositors. L'est de la ciutat, en mans dels rebels, és objectiu des del passat 22 de setembre d'una nova ofensiva del règim sirià, amb el suport d'avions russos, fet que ha disparat les tensions entre Rússia i els EUA.